Bettynka

Kategorie:

Narození: 2009?
Město: Praha
Pohlaví:kočka
Věková skupina: senior

BETTY – KOČKA, KTERÁ NAŠLA ŠTĚSTÍ NA SILNICI
Bettynku našly kolegyně na silnici někde u Radotína, když se vracely z výstavy zvířat.
Uprostřed silnice ležela špinavá, hubená kočka a odmítala se hnout. Odnesly ji na kraj cesty, ale kočka se na vyhřátý asfalt vrátila. Tak ji naložily do přepravky a vzaly s sebou.
Když jsme ji vybalily z přepravky, hned jsme věděly, že je to Ošklivka Betty. Špinavá, vyzáblá, noc ofrkaný od rýmy, blechy, ušní svrab a zubů málo a špatné.
Zato chuť k jídlu a k životu staré kočce nechyběla. První dny v kleci spala v pelíšku, jedla a způsobně jedla léky. Předla pořád, i když jsme do ní cpala léky. První proměna přišla po týdnu. Blechy a rýma byly pryč, svrab v uších už byl také na ústupu, kožíšek jsem vyčesala a zbytek si Bettynky vyčistila sama. I nějaké to deko stihla nabrat.
Po uzdravení se Betty přestěhovala do domácího depozita paní Evy. Eva jeúžasná dáma respektuhodného věku, která nám dlouhodobě pomáhá s péčí o staré a nemocné kočky. U se Bettynka uzdravila a vykrmila natolik dobře, že nakonec začala shánět kocoura a to dosti hlučným způsobem.
Dnes je Bettynka zdravá – kastrovaná kočka, má opravené zoubky a hlavně NAŠLA DOMOV. Bydlí v něm necelý týden a díky Bettynčině přizpůsobivé, pozitivní povaze jde všechno úplně hladce.
TAK HODNĚ ŠTĚSTÍ, KOČIČKO. AT JE DRUHÁ PŮLKA TVÉHO ŽIVOTA LEPŠÍ NEŽ BYLA TA PRVNÍ.