Poldinka

Kategorie:

Narození: 2018
Město: Praha
Pohlaví: kočka
Věková skupina: dospělák

Poldinka je mladá, roztomilá, kontaktní a sebevědomá kočka. Je družná, veselá,  ráda se pomazlí. Je hodně aktivní, pokud se nudí nebo se cítí nevyužitá, reklamuje to hlasitě. Stojí o házení míčku, hraní s mávátkem a tak podobně.

Má ráda lidskou společnost, ale potřebuje klidné,  vyrovnané majitele, které nerozhodí to, že je hysterka. Bojí se psů,  králíka a malých dětí, protože podle ní jsou malé děti a psi, příliš hluční a nevypočitatelní a králík dělá divné věci.

Může být sama, nebo mít zdravě sebevědomého  kočičího kamaráda. Jen nesmí být okolo ní příliš zahuštěno a přehnaně rušno. Domácnost přecpaná různorodými domácími mazlíčky by nebyla to pravé.

Má bezchybné způsoby bytové kočky, ale běhání venku jako bonus by určitě uvítala. Potřebuje prostor, takže „pidibyt“ by pro ni nebyl to pravé.

Je kastrovaná i očkovaná.

Nejspíš by se jí líbilo ve vícečlenné domácnosti s většími dětmi (10+), kde se najde vždycky někdo, kdo ji zabaví a unaví. Může mít i jednu paníčku/ev. páníka – pokud dotyčný má čas a chuť se Podince věnovat.