Princezna

Kategorie:

Narození: 2021
Město: Praha
Pohlaví: kočka
Věková skupina: dospělák

Princezna našla nový domov 27.11.2022. Máme velkou radost, že plašší kočka dostala šanci a podle prvních zpráv to vypadá, že se adopce povedla lépe než jsme čekali. Tím tedy myslím spolupráci ze strany Princezny.

Princezna je u nás již přes sedm měsíců, v dočasce u hodné slečny, která ale musí na nějaký čas zpátky do vlasti. Je to hodná kočička, která ale radši pozoruje dění zpovzdálí a zdá se, že na mazlení úplně není. Společnost ale dělá ráda. Je zvyklá na další kočku a pejska. Je kastrovaná a plně očkovaná. Stáří odhadujeme na 2 roky. Princezna by si zasloužila, aby se z dočasky vypravila do nového -navždy- domova a proto doufáme, že se tu najde její princ, který by ji zachránil.

Princezna pochází od Českého Brodu – od domu starého pána, kterému se krmení koček poněkud vymklo z ruky. Pán musel do domova důchodců a kočky se tak ocitly bez krmení. Starší a plaché kočky zůstaly na místě a hodná paní se snaží je podporovat krmením. Mladším kočičkám se paní snaží najít lepší život a proto je Princezna u nás a hledáme jí nový domov. Nemohla by se přidat do vaší smečky?

Princezna je samozřejmě kastrovaná a očkovaná.