Ofinka

Kategorie:

Narození:  2020 (21)?
Město: Praha
Pohlaví: kočka
Věková skupina: dospělák

Ofinka našla domov 7.5.2023 v domácnosti našich přátel. Získala domov sama pro sebe, kde na ni její lidé budou mít dostatek času – tak jak si přála. Jsme domluveni, že jim budeme pomáhat v případě, že by vznikly zase nějaké komplikace s vracející se Ofinčinou rýmou.

Ofinka je nesmírně hodná a mazlivá dospělá kočička, která bude šťastná v novém domově jako opečovávaný jedináček. Společnost další hodné kočky není překážkou, ale Ofinka dává jednoznačně přednost lidem.

Zhruba před rokem ji objevila v Berouně paní, která ji začala venku pravidelně krmit. Na konci zimy dostala Ofinka parádní rýmu a tak se na jaře stěhovala k nám. Rýmu jsme léčili dlouho. V tuto chvíli je Ofinka v pořádku, ale je možné, že se jí rýma bude vracet – nedá se to odhadnout. Stejně tak je možné, že v roli bytové kočičky již bude trvale v pořádku. Pro všechny případy užívá sirup na podporu imunity a bylo by dobré, kdyby s ním pokračovala i po adopci. Sirup Ofinka polyká bez cavyků a nejedná se o nic extra nákladného.

Ofinka je vhodná jako mazlivá kamarádka pro dospělého člověka, není pro ni problém malý byt, ani to, že jste přes den v práci. Jen bude stát o vaši pozornost a mazlení až budete doma.