Eliška

Kategorie:

Narození: 2001
Město: Praha
Pohlaví: kočka
Věková skupina: senior

Žila byla na sídlišti kočička. Eliška, v tříbarevném kožíšku, s bílými tlapičkami. Lidé ji měli rádi, a ona měla ráda je. Krmili ji, postarali se, aby nepřiváděla na svět další koťátka. Eliška se na oplátku pečlivě starala, aby se kolem „jejího“ domu neproháněly myši. Sedávala u sklepního okénka, usmívala se pod fousky, lidé si s ní povídali. Na spaní si seskočila do podzemí. Tak to šlo 17 let. Až letos začala kočička vadit. Prý dělá nepořádek, ničí izolaci trubek, prostě musí pryč. Několikrát okýnko zazdili, i když Eliška byla uvnitř.

Elišku se podařilo ze sklepa vysvobodit a od konce listopadu 2018 je u nás v CATkách.

Eliška byla ze změny ve svém životě dost zaskočená, ale nakonec se u nás zabydlela. Má svůj svět a pravidelné zvyky a ostatní kočky prostě ignoruje, pokud se drží v uctivé vzdálenosti. V zimě jsme jí museli nechat vytrhat zbytky zubů, které ji bolely a na jaře ji začaly trápit ledviny. Týden proto strávila v nemocnici a nyní baští dietu, užívá svůj lék a má zase chuť k jídlu.

Elišku nenabízíme do adopce, další změna by na ni byla již moc. Podzim života proto prožije u nás a vy jí ho můžete zpříjemnit příspěvkem na diety a léky, které jí umožňují žít příjemný život bez velkého zdravotního nepohodlí.

Pokud se rozhodnete Elišku podpořit, pak prosím  zde  2500698774 / 2010   a uveďte u daru její jméno. Můžete ji také přijít navštívit,  stačí se domluvit.

Eliška bydlí v Praze.